RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erik Johansen/SCANPIX

Gulljente til kamp mot spiseforstyrrelser

Sist oppdatert:
Går fra OL-gull i Beijing til jobb som prosjektleder for «Sunn Jenteidrett».

Else-Marthe Sørlie Lybekk (29) er tilbake fra Beijing, hvor hun ble tatt ut på stjernelaget etter damelandslagets håndballgull. Og hun er tilbake fra Leipzig, hvor hun har tilbrakt de fem siste sesongene.

Neste sesong skal hun spille for Nordstrand. I tillegg starter hun i sin første faste jobb, som prosjektleder for et prosjekt som skal nedkjempe spiseforstyrrelser i idretten.

- Jeg gleder meg til denne utfordringen, og ser frem til å samarbeide med særforbund, Olympiatoppen, Norges Idrettsforbund og andre viktige aktører som berører «Sunn Jenteidrett», forteller Sørlie Lybekk i en pressemelding.

Dette er Sørlie Lybekks første faste jobb, men hun har bred utdannelse fra Universitetet i Oslo, Handelshøyskolen BI/NMH og fra Høgskolene i Lillehammer og i Østfold.

- Vi er veldig glade for å ha Else-Marthe Sørlie Lybekk på plass. Hun har solid faglig bakgrunn, og kommer garantert til å gjøre en god jobb. Det blir også bra at prosjektet endelig kommer skikkelig i gang, og skal bli moro å få løftet prosjektet enda lenger. Dette prosjektet vil utvilsomt bidra positivt inn mot idretten, sier Ellen Moen, som til daglig er lege for Norges Skiforbund og i tillegg sitter i styringsgruppa for dette prosjektet.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere