Gå til sidens hovedinnhold

Gullkontrakt venter Janez

Den tidligere Brann-spilleren kan tjene 10.000 dollar per kamp.

(iBergen.no): Janez Zavrl har gått klubbløs etter at han ikke fikk en varig kontrakt med Brann i fjor høst. For drøyt elleve dager siden takket han nei til en halvtårsavtale med spanske Malaga. Etter det er den russiske, rike klubben, Kuban Krasnodar kommet på banen. Zavrl ville først ikke bekrefte klubben, men etter hvert som iBergen.no hentet inn flere opplysninger la han kortene på bordet. Nå kan det bli rundt 65.000 kroner i lommer per seier.

Bekrefter klubb
- Ja, det er Kuban (Krasnador), men ingenting er hundre prosent ennå. Jeg håper å få et tilbud jeg er fornøyd med. Det sportslige virker veldig bra, nå gjenstår den økonomiske biten. Det er en rik klubb så det er vel mulighet for gode penger, forteller Zavrl til iBergen.no.

Nyopprykket
Ifølge Zavrl selv hadde spillerne en seiersbonus på 5000 dollar forrige sesong. Da opprykket ble sikret til toppdivisjonen forhandlet spillerne frem en ny seiersbonus. For hver spiller som er innpå i løpet av en kamp denne sesongen vil det bli utbetalt mellom 7500 (underkant av 50.000) – 10.000 dollar for seier. Størrelsen på bonusen avgjøres av hvor sterk motstanderen er.

I Brann hadde Zavrl en månedslønn på rundt 15.000 kroner. Med full klaff i Russland kan det bli svært så bedre tider på kontoen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen