*Nettavisen* Sport.

Gunnars kvartett

Gunnar Austevoll er en av nøkkelkuskene når han lørdag sitter bak fire sentrale V75-hester.

Klikk her for tips og vurderinger til lørdagens V75

Om han sitter bak en vinner kan ikke Austevoll garantere, men at Stolt Embla, C.C. Girl, Madame Houston og Knalltøff er med i toppen, det har han tro på.

Stolt Embla i V75-innledningen kan være nøkkelen mellom lav eller høy utbetaling på Bjerke. Den Finn Holmen-trente hoppa har kvaliteter som strekker seg hakket over de andre i dette løp, men det er ikke alltid at Lome Elden-datteren fungerer optimalt.

Her kan du registrere deg og spille . Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Følg med i varmingen
Nest sist avsluttet hun strålende til fjerde i V75-sammenheng. På Jarlsberg sist fungerte hun ikke i det hele tatt. Lørdag er det dags igjen - fungerer travet eller ikke. Det er spørsmålet!

Trener Finn Holmen har fortalt at hoppa sliter med muskelproblemer, men er behandlet. Kolbu-karen tror hun vinner om hun er i orden. Det samme tror kusken.

- 12 Stolt Embla har en helt riktig oppgave på papiret. Er hoppa i orden runder hun muligens alle, men er ustabil og vanskelig å vurdere. Jeg anbefaler spillerne å følge med under varmingen. Jeg skal også prøve å gi en rapport til Rikstoto Direkte etter varmingen. Baneforholdene kan også bli avgjørende, sier Austevoll.

Sterk og god
God var også C.C. Girl i sin sesongdebut. Dell Ridge Image-datteren hadde en strålende sesong i fjor, og tjente over 240 000 kroner. 3. februar ble den lille hedershoppa kun slått av elitetraveren Lill Adolf og Global Fashion. Nå møter hun ikke hester av den kaliberen og må regnes synes kusken.

- 11 C.C. Girl (5. løp/V75-2) leverte en hederlig innsats mot knalltøff motstand sist. Nå har hun fått en ny pause, men jeg regner med hun er godt forberedt. Distansen taler til vår fordel. Hun er sterk, god og takler alle baneunderlag.

Flink er også Karoline Krogh-Hanssen-trente 3 Madame Houston i 7. løp/V75-4. Sporet er det rette, men er distansen et minus?

- Ja, 2100 meter er nok ikke favorittdistansen, men da formen er inntakt og en sparsom reise fikser hun det. Et løp i gode rygger er optimalt, da speeder hun veldig fort. Jeg synes absolutt hun skal regnes på gardering.

Knalltøff avslutning
Om Gunnar Austevoll er knalltøff i sine uttalelser kan vurderes, men at Austevoll kusker 2 Knalltøff i (8. løp(V75-5) er udiskutabelt.

- Jeg har ikke kjørt hesten tidligere, men har sett at det er snakk om en fin hest i bra form. Sprint er absolutt en fordel, og sporet perfekt. Jeg tror vi får teten, derfra skal vi lede lenge. Jeg vet ikke hvor tøff han er oppunder mål, men en trippelplass må være innen rekkevidde. Om det holder helt inn får vi se lørdag, sier Austevoll.

Lørdagen innleder bergenseren med egentrente 2 Tombola’s Wish i 2. løp/V5-1.

- Jeg tror ikke han er på topp. Han trenger nok noen flere løp i kroppen. Dessuten er motstanden tøff. Jeg håper på en fin premie, avrunder Austevoll.

Kilde: rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.