Gå til sidens hovedinnhold

Guro fant håndballstjerne

TV 2-sportens Guro Fostervold (30) har funnet en ny kjæreste fra sportsarenaen. Guros kjæreste gjennom 13 år synes bruddet er trist.

Ifølge VG er den utkårede Håvard Tvedten (26), håndballspiller for det norske landslaget og den danske klubben Aab Håndbold.

Ifølge venner av de to er Fostervold og Håvard Tvedten «opp i skyene forelsket».

Fostervold skal etter håndball-VM i Tunisia nylig ha gitt beskjed til kjæresten gjennom 13 år, Tarje Nordstrand Jacobsen, om at forholdet var over.

- Det stemmer det. Det er beklagelig, men slik er det nå engang. Mer ønsker jeg egentlig ikke å si, sier Nordstrand Jacobsen til Bergensavisen.

Mest sexy
For to uker siden ble Håvard Tvedten kåret til Norges 16. mest sexy mann av Side2s lesere.

Og da Side2s lesere for tre uker siden ga leserne muligheten til å kåre hvem de aller helst ville ha en drømmedate med, havnet den unge håndballspilleren på fjerdeplass.

- Håvard Tvedten blir lagt merke til, han ble kåret til en av de kjekkeste idrettsstjernene av Se og Hør denne uken, tidligere stilte han opp i samme blad, sammen med Kristian Kjelling, delvis avkledd.

Tvedten spiller for den danske klubben Aab Håndbold i tillegg til det norske landslaget og han er student. Venstre-kantspilleren har tidligere gått modellvisning med Eva Sannum.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken