Gå til sidens hovedinnhold

- Gutta bare ristet på hodet

Jevgenij Malkin er tilbake. Så til de grader tilbake. Se video!

PITTSBURGH - TAMBA BAY 4-3:

En hjernerystelse har satt Jevgenij Malkin ut av spill de siste ni dagene.

I natt var den russiske stjernespilleren tilbake i aksjon for Pittsburgh Penguins da Tampa Bay Lightning kom på besøk til det vestre Pennsylvania.

Hvis noen trodde at Malkin har mistet formen etter et ublidt møte med vantet for halvannen uke siden, må de tro om igjen.

- Gutta bare ristet på hodet over hvor sterk han var i går. De var ganske overrasket over hvor sterk og fysisk han var med pucken, sa Penguins-trener Dan Bylsma, ifølge NHL nettsted.

Bylsma snakket da om Malkins form på trening dagen før kampen.

- Så å se ham komme ut på isen og spille som det, og at han hadde selvtilliten i orden, overrasket ikke meg.

Som da lagene møttes for en uke siden markerte stjernespillerne seg.

Chris Kunitz har virkelig funnet målformen i rekke med kaptein Sidney Crosby. Førstnevnte ordnet 1-0 for vertene tidlig, før Steven Stamkos utlignet ledelsen enda tidligere i midtperioden.

Se video med målene under!

HTML EMBED

Tampa tok også ledelsen drøy halvveis i kampen da Tom Pryatt fant veien forbi Marc-André Fleury på nytt på noe heldig vis.

Fem minutter ut i tredje periode gjorde bortelaget en feil en ikke har råd til mot en spiller av Jevgenij Malkins kaliber.

På vei ut i midtsonen ga Tampa bort pucken til Malkin. Med enorm fart og perfekt beregnede dragninger ordnet russeren kampens flotteste mål.

- Det var uakseptabelt. Hvis du gir pucken til Sidney eller Malkin kan du like gjerne skyte mot eget mål, kommenterte Tampa-trener Guy Boucher.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg vet ikke om han øvde på kølleferdighetene mens vi var bortreist, men han så temmelig skarp ut, supplerte Sidney Crosby.

2-2 ble til 3-2 for Penguins da Crosby dundret inn en puck mindre enn to minutter senere.

I siste spilleminutt økte James Neal ledelsen med hjemmelagets fjerde scoring. Stamkos' redusering hjalp ikke Lightning til poeng.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken