Gå til sidens hovedinnhold

GV med kontroll?

Geir V. Gundersen pleier å ta godt for seg på Biri travbane, og i kveld stoler vi på at han loser vår banker, trygt i mål først.

Det er mye spennende som skjer denne søndagen på spillefronten, og først kan det spilles V4 og V5 til galoppløpene på Klampenborg til lunsj (spillestopp hhv kl. 12.45 og 13.55) i Danmark hos Norsk Rikstoto.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Våre eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen er svært dyktige, og i V65-spillet på Täby galopp i går prikket de seks rette på samtlige andelslag på Eksperten til en utbetaling på rundt 4300 kroner på hvert av de lagene. Radarparet er på pletten med nye spill til både V4 og V5 til løpene på Klampenborg i dag, og de ligger ute på Eksperten.

I broderlandet er det Stochampionatet på Axevalla i dag, og til løpene der kan det spillende publikum i Norge være med i jakten på millionene i en svært spennende V75-omgang. Vår svenske ekspert, Roger Sundvisson har analysert de løpene, og han har lagt ut en rekke andelslag på Eksperten, ved siden av eget spill på vår hjemmeside. Alle spillene til Sverige og Danmark på Eksperten finner du ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med spillet denne søndagen!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.06
DD kl. 19.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Billig i mot
Det hele avsluttes så med V65-spill til løpene på Biri travbane denne søndagen, og der bankerspiller vi en hest som står helt perfekt til i sitt løp. Vi går da til den femte avdelingen i et sprintløp for varmblodshester, og hesten vi sikter til i det løpet, er 2 Chickamauga. 5-årshoppa er ikke helt stø på beina, men i fra dette sporet kan ny kusk Geir V. Gundersen kjøre litt på sikkerhet hele veien.

Da tror vi på et feilfritt løp i dag, og vi tror sindig kusk Geir V. Gundersen, er en perfekt match på denne hoppa. Hun galopperte seg vekk i et relativt tøft V75-løp sist, men forut for den starten avsluttet hun strålende til seier på fine 15.4 full vei på nettopp dagens arena. Vi synes ikke dagens konkurrenter er av den skremmende sorten, og vi tror hoppa som sprintet 13.7 i fjor sommer, vinner.

Annonse:Grøstad kommer med et herlig drag i V65-5 på Biri i kveld, som viste frem 11.7 i 1000 her forleden!

Vi går tynt
Ja, i to varmblodsløp i hhv V65-1 og i V65-3 er vi rimelig trygge på at vinneren er å finne blandt vår tre utvalgte, og på lillebongen står vi på duoen 2 Hot Babe og 11 My Super i V65-1 Førstnevnte innledet karrieren med å vinne to løp, mens hun i den siste starten gikk et løp kun på det jevne til sjette på fine 16.6 full vei.

Det løpet i kroppen etter litt pause har trolig gjort godt, og mot ikke alt for skarp motstand, kan hun lede rundt om. Sistnevnte har dog vist flotte takter nå på slutten, og i den nest siste starten fikk han sølv på sterke 16.6 full vei. Da ser vi ikke helt bort i fra at han viser frem 15-tallet på Biri, og da vinner han.

På våre to største spilleforslag krysser vi også av for 3 Buck Is Boss, men han må rekordforbedre seg kraftig for å kunne vinne. 3-åringen virker dog til å være i veldig fin utvikling, og i en kjapp avslutning i den siste starten holdt han unna til seier på 18.9 over 2660 meter, foran brukbare hester på Momarken.

I den tredje avdelingen er duoen 3 Suetonius og 8 Semper Fi klart best på kapasitet, og vi tror de gjør opp om seieren. Førstnevnte er i ferd med å stabilisere seg, og da kommer også resultatene. Han gikk et fint løp til tredje p å16.5 full vei sist, og med en tilsvarende innsats i kveld, er han tidlig aktuell.

Sistnevnte er snakk om en veldig fin 4-åring, og han utvikler seg stadig. Han avsluttet godt til tredje på 17.4 full vei sist, og han virker til å tåle et tøft opplegg underveis. En liten outsider kan 9 Creek`s Showtime være snakk om (god sist), men da tror vi ganske bestemt at vinneren av dette løpet er nevnt.

Kommentarer til denne saken