RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det kunne blitt enda mer

Foto: Scanpix
Drammen slo Elverum med bortimot nytt lag.

Ti nye spillere var på plass da Geir Oustorp sendte sitt Drammen-lag ut mot Elverum fredag kveld. Normalt ikke det enkleste utgangspunktet, men likevel godt nok til å ta alle poengene.

Drammen vant 27-26 i en kamp hvor Elverum scoret de tre siste målene.

- Det kunne blitt enda mer hvis vi gjorde det vi skulle framover, men Elverum hadde en bra målvakt i Morten Nergaard, sier Drammens trener Geir Oustorp til Nettavisen.

Drammen ledet 11-7, men Elverum kom tilbake til 11-11 før hjemmelaget tok seg sammen igjen. Elverum ledet ikke på noe tidspunkt fredagens seriekamp, sesongens første i Postenligaen.

- Vi hadde føringen hele kampen, spiller på det vi er blitt enige om og vi spiller bra. Men vi lagde for få mål. Det tipper jeg Christian Berge vil si, også, for vår keeper sto også veldig godt, forteller Oustorp.

Christian Berge i Elverum mente før kampstart at det ville vært en bonus for Elverum å få med seg poeng fra Drammen, men det er ikke Oustorp enig i.

- Jeg er helt ny her, mens Christian vel er inne i sitt tredje eller fjerde år i Elverum og har beholdt samme lag lenge. Dette hadde ikke vært noen bonuspoeng, fastslår Oustorp.

Sjekk målutviklingen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere