RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aleksander Andersen/Scanpix

- Det var en ekkel opplevelse

Sist oppdatert:
Men heldigvis gikk det rimelig bra med Solas Andrea Næss og Nordstrands Mette Leipart etter kollisjonen på håndballbanen onsdag.

Det ble dramatisk i kvalifiseringskampen til Postenligaen mellom Nordstrand og Sola onsdag kveld.

Solas Andrea Næss og Nordstrands Mette Leipart kolliderte hode mot hode, og begge ble hentet av ambulanse og kjørt til sykehus for undersøkelser.

Utskrevet fra sykehuset
Nå er det klart at Næss har pådratt seg kraftig hjernerystelse, men er utskrevet fra sykehuset melder Aftenposten.

- Andrea er pjusk, kraftig forslått og trøtt. Men CT-scanningen viste at hun ikke har noen skader i nakken. Nå skal Andrea hvile noen dager hos sin mormor på Hamar. Så håper vi hun kan komme raskt tilbake på håndballbanen, forteller mor Helen Næss til Aftenposten.

Solas lagkaptein Kristine Gudbrandsen forteller at lagkameratene opplevde situasjonen som svært ubehagelig.

- Det som gjorde det ekstra skremmende var at Andrea var borte i perioder, hun skalv og ristet i kroppen og var veldig kald. Derfor prøvde vi å pakke henne inn med et teppe. Heldigvis kom det en sykepleier ned fra tribunen, og hjalp til. Hun stilte enkle spørsmål, som «hva heter du», «hvilken dag er det i dag» og lignende. Og da hun responderte på det, ble jeg lettet. Hun kunne også bevege på bein og føtter. Men uansett var det en ekkel opplevelse, og vi håper hun blir rask frisk igjen, sier Gudbrandsen.

Kjevebrudd
For Mette Leiparts del, er det klart at hun har to brudd i kjeven.

- Legene har konstatert at Mette Leipart har pådratt seg to brudd i kjeven. Hun skal opereres for disse senere, og blir da liggende på sykehus i flere dager, sier Nordstrand-trener Bendik Berg til Aftenbladet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere