RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NI MÅL: Nora Mørk banket inn ni mål i seieren over Russland på lørdag.
NI MÅL: Nora Mørk banket inn ni mål i seieren over Russland på lørdag. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

- Dette var Nora sin kamp

Nora Mørk og Norge banket Russland igjen.

Nora Mørk herjet til tider med Russland i lørdagens treningskamp i Gloppen. Larvik-spilleren banket inn ni mål i 27-23-seieren.

– Ja, dette var Nora sin kamp, sa landslagssjef Thorir Hergeirsson til Firda etter seieren.

Mørk var den store profilen og ble kåret til Norges beste spiller da håndballjentene for andre dag på rad slo Russland i Gloppen i Sogn og Fjordane. Larvik-spilleren var i skuddet og banket til gang på gang mot det russiske målet.

– Hun ble i perioder av andreomgang kanskje litt vel hissig på grøten, men hun er en viktig igangsetter for oss, og vet alltid den korteste veien til mål, sier Hergeirsson.

Norge vant fredagens oppgjør 28-23, mens lørdagens seier ble med ett mål mindre for vertene. Treneren er likevel mest fornøyd med lørdagens prestasjon.

– Det svinger mer i dag enn det gjorde i går. Men det russiske laget spilte ikke med så høy risiko i dag. På fredag var det nesten selvmord de holdt på med, sa han til Firda. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere