RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: EPA / Scanpix)

- En umulig oppgave

Sist oppdatert:
Tertnes fikk juling av Nordstrand og nå tror selv lagets trener at sesongen er over etter returkampen tirsdag.

NORDSTRAND - TERTNES 29-18: Tertnes ble nummer tre i serien og hadde som mål å gjøre det sterkt i sluttspillet, men etter å ha blitt knust av Nordstrand i den første kvartfinalen, innser trener Lars Riis Ellingsen at tirsdagens returkamp i Haukelandshallen trolig blir hans siste før han går over i en administrativ stilling i klubben.

- Det gjør den nok. I de to siste kampene mot Nordstrand har vi scoret 18-19 mål. Å ta igjen elleve mål tror jeg er bortimot en umulig oppgave, sier han til TV 2 Nettavisen.

Gjestene fra Bergen åpnet sterkt i Nordstrandshallen, men så gikk luften helt ut av laget. Etter at de hadde ledet 7-5, vant Nordstrand den neste perioden 17-5 og avgjorde kampen.

- I den perioden er vi også to ganger i overtall som vi taper begge to. Nordstrand vinner alle dueller, forklarer Riis Ellingsen.

Mia Hundvin ble toppscorer for Nordstrand mot sin tidligere klubb med sju mål. Elise Huseklepp ble mestscorende for Tertnes med fem nettkjenninger.

Mange hadde trodd at Byåsen skulle få tøff kamp mot NTG/Stabæk i Nadderudhallen, men trønderjentene gjorde kort prosess med bæringene og vant hele 38-22. Marit Malm Frafjord ble toppscorer med sju mål for Byåsen. Linn Jørum Sulland scoret seks mål for NTG/Stabæk.

Larvik hadde få problemer med å slå Bjørnar. De suverene seriemesterne vant 26-18 i Bjørnarhallen.

I Skienshallen sikret Bækkelaget seg et godt utgangspunkt foran returkampen ved å slå Gjerpen 29-26.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere