RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et av Europas mest spennende lag

Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
Sist oppdatert:
EM-helten Kjersti Beck har ingen problemer med å forklare hvorfor hun takket nei til lukrative tilbud fra utlandet og skrev ny kontrakt med Byåsen.

Flere utenlandske klubber meldte sin interesse for den norske keeperstjernen Kjersti Beck etter hennes fantastiske innsats i EM. Men hun takket nei, og skrev i stedet under en ny kontrakt med Byåsen.

- Jeg synes det (Byåsen) er et av det er et av de aller mest spennende lagene i Europa. Det er et ekstremt ungt lag, men et lag som samtidig har fått litt erfaring gjennom å begynne i eliteserien veldig tidlig, sier Beck til TV 2 Sporten.

- Det jobbes fryktelig godt her. Jeg har lyst til å være med på resten av den oppturen vi allerede har begynt på, forklarer hun.

Den samme avgjørelsen tok de talentfulle søstrene Marte og Gøril Snorroeggen. Trondheimsklubben forsøker nå å lokke Vigdis Hårsaker tilbake fra Larvik.

- Vigdis er positiv. Vi får nå se. Vi skal ha noen samtaler utover denne uka her også. Jeg håper det beste, både for klubben og for Vigdis. Hun er trønder, vet du, så hun må spille her. Det er artigere for en trønder å vinne noe med et trønderlag, sier daglig leder Per Jørgensen til TV 2 Sporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere