*Nettavisen* Sport.

- Et valg jeg måtte ta

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Espen Lie Hansen fortsetter karrieren i Frankrike.

12.03.12 19:25

Espen Lie Hansen har skrevet under en toårskontrakt med franske Dunkerque og slutter seg til klubben 1. juli.

Den tidligere Drammen-spilleren ble hentet til Bjerringbro-Silkeborg i 2011, men har slitt med å få spilltid i den danske klubben. Han innrømmer at han var nødt til å flytte på seg.

- Det var et valg jeg måtte ta for å få spille mer håndball rett og slett, sier Lie Hansen til Nettavisen.

Den hardtskytende backen har ikke fått beskjed av landslagsledelsen om å finne seg ny klubb, men merket selv at han ikke hadde nok kamper i beina i vinterens EM.

- Under EM i Serbia merket jeg at jeg ikke var godt nok forberedt. Jeg har ikke snakket med noen i landslagsledelsen, men fant ut at det var lurt å komme seg videre, sier han.

Etter å ha vært i Frankrike og sett på forholdene, er han sikker på at alt ligger til rette for at han kan lykkes i den håndballvennlige byen.

- Det er en ok by med masse håndballentusiasme. Det er ikke noe fotballag som tar oppmerksomheten fra håndballaget der, og det er bra trøkk på tribunene i hallen, sier Lie Hansen.

I den franske ligaen vil han møte blant andre Erlend Mamelund, som for noen uker siden gikk til serieleder Montpellier. Også Magnus Dahl og Johannes Hippe har tilhold i Frankrike i henholdsvis Paris og Nantes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.