RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Følte jeg ikke ble så godt mottatt

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
Sist oppdatert:
Mesterskapsdebuten er det verste Kristine Lunde-Borgersen har opplevd.

Kristine Lunde-Borgersen er en av Norges mestvinnende håndballspillere, men svært lite tydet på at hun skulle bli en suksess under mesterskapsdebuten tilbake i 2001.

Lunde-Borgersen var lite delaktig i turneringen, der Norge tok sølv, og var langt fra imponerende i de kampene hun fikk.

Ifølge VG sier 31-åringen at hun ikke helt følte hun passet inn i landslagsmiljøet.

- Jeg var ekstremt usikker og synes heller ikke kulturen var slik at jeg ble så godt mottatt. Men til syvende og sist var det nok opp til meg hvordan mesterskapet skulle bli. Jeg var selv den som gjorde den dårligste jobben, sier hun.

- Jeg føler ikke at noen hadde ansvar for meg. Aller minst de andre spillerne. Jeg snakket litt med Oddvar Bjørnestad (Cecilie Legangers trener), men jeg ville aldri ha forstyrret andre. Jeg husker jeg var litt med Vigdis Hårsaker og Hanne Halén på fritiden, men følte egentlig ikke jeg kjente noen, sier hun.

Nå er imidlertid Lunde-Borgersen en av de mest rutinerte på laget og gjorde comeback i høst, etter å ha fått barn. Under VM i Brasil er hun regnet som en av lederskikkelsene i det norske laget.

I løpet av de siste ti årene har håndballstjernen fått med seg OL-gull, to Champions League-titler og tre EM-gull.

PS. Norge møter Island i håndball-VM tirsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere