*Nettavisen* Sport.

- Forbannelsen er brutt

Foto: Scanpix

Etter ni strake kamper uten seier, klarte Runar endelig å slå byrival Sandefjord. - En vond forbannelse er brutt, sier Runar-trener Rune Teigen.

10.11.04 21:27

- Vi knuste dem med sju mål. Det må vel kunne kalles å knusende seier? Det føles ufattelig deilig, gliser Runar-trener Rune Teigen.

Lenge siden sist
At seieren smakte godt er kanskje ikke så rart. Det har gått to år og ni kamper siden forrige gang Runar kunne kalle seg best i by'n.

- Jeg sa til gutta i garederoben at «nå er forbannelsen brutt». Vi har hatt en dårlig statistikk mot dem, og det var herlig å kunne knytte neven og juble, sier Teigen til TV 2 Nettavisen.

- Som alle andre trenere føler jeg et visst press før hver kamp. Men mot Sandefjord har det vært ekstra ille.

Praktkamp av Raymond Hansen
I kveldens storkamp var det aldri noe særlig tvil om hvor seieren skulle ende. Kampen vippet litt helt i starten, men derfra og ut var vertene det klart beste laget. Til slutt sto det 29-22 til hjemmelaget.

Raymond Hansen ble mestscorende for Runar med ni fulltreffere, mens Tormod Moldestad satte inn sju.

- Raymond og Tormod var veldig bra i dag. Dessuten var Geir Daniel Larsen flink til å rive opp spillet og fore de andre med baller. Men først og fremst er det som presteres i dag en lagseier, understreker Teigen.

Opp på 2. plass
Nå skal Runar-spillerne nyte øyeblikket og suge litt ekstra på karamellen. Men bare til de stiller på trening i morgen. Fra da av er det fullt fokus på helgens bortemøte med Heimdal.

- Vi er der vi skal være. Nå er hver kamp dødsviktig, så det er viktig at vi klarer å nullstille.

Runar passerte byrival Sandefjord på tabellen etter kveldens seier, men ligger fortsatt tre poeng bak serieleder Haslum. Teigen tror det blir tøft å hente inn høstens store lag i Gildeserien, men lover å by Haslum på hard motstand.

Haslum vant igjen
- De har et meget sterkt lag på papiret, og har vært solide selv med skader på flere spillewre. De feiler ikke og er veldig robuste. Haslum er nok klare favoritter, men vi får satse på at de får en dalende formkurve.

Haslum viste imidlertid ingen tegn til formsvikt da serielederen slo Stavanger 30-23 på bortebane i kveldens seriekamp. I Drammen vant hjemmelaget 35-22 over Kristiansand, mens Stord vant Hordalands-derbyet mot Fyllingen med sifrene 25-19.

Se også TV 2 Nettavisens håndballmagasin

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.