*Nettavisen* Sport.

- Har mye å gå på

Foto: SCANPIX

Byåsens Marit Malm Frafjord var ikke helt fornøyd etter ettmålsseieren i europacupen.

I en håndballkamp som åpenbart var preget av at Byåsen-jentene hadde reist veldig langt og ikke var i toppslag, ble det likevel en knepen ettmålsseier, 27-26 mot ukrainske SC Galytchanka Lviv. Til pause sto det 14-14

Jentene tilbrakte hele fredagen på reise. De dro fra Trondheim klokken kvart over fem fredags morgen, og måtte sitte ti timer på buss mellom Krakow og Lviv.

– Det var ikke en veldig god kamp fra vår side. Vi vant med ett mål til slutt, men vi hadde 23 tekniske feil, en del skuddbom og dårlig forsvarsspill. Det er mye å gå på, sier kaptein Marit Malm Frafjord til Byåsens hjemmesider.

Tonje Nøstvold, som forlater Byaåsen til fordel for danske Ikast etter sesongslutt, ble toppscorer med åtte mål. Marte Snorroeggen scoret 5 ganger, Marit Malm Frafjord 4, Vigdis Hårsaker 4, Camilla Herrem 3, Ida Alstad 2 og Maren Villabø 1.

Byåsen har akseptert å spille begge kampene på bortebane, etter at de fikk en god økonomisk avtale med ukrainerne. Dermed er det returoppgjør allerede på søndag.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Annonsebilag