RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Helt fantastisk

Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
21 år gamle Harald Reinkind storspilte og bidro til NM-gull til Bergen.

FYLLINGENBERGEN - BÆKKELAGET 33-23:

Harald Reinkind ble den store finalehelten med 13 mål da FyllingenBergen slo Bækkelaget 33-23 mandag. Det var håndballklubbens annet strake NM-gull.

Årets finale ble ikke like spennende som i fjor, da FyllingenBergen slo Elverum 22-19. Anført med Reinkind ble det rått parti mot Bækkelaget. 21-åringen sto fram og ble finalens toppscorer med klar margin.

- Helt fantastisk. Dette var en god dag på jobben der alt gikk inn. Jeg tok med meg den gode følelsen, og da er det gøy å spille håndball, sa Reinkind til TV 2 etter triumfen.

Trener Anders Fältnäs hadde bare lovord å komme med da han ble spurt om å beskrive storscoreren.

- Det er landslagsklasse over det han leverte. Jeg sa i pausen at Harald akkurat nå kanskje er Norges beste høyreback, og da må han vise det i kamper som denne. Det klarte han, sa Fältnäs.

Kollaps
Lagene fulgte hverandre tett i åpningskvarteret. Stian Brevik og Christian O'Sullivan sendte Bækkelaget i ledelsen fire ganger på rad i løpet av de sju første minuttene. Det lovet godt for en jevn finale.

Men så svartnet det for Bækkelaget, som på fire minutter slapp inn fem kjappe mål. Reinkind scoret fire av dem. Dermed gikk FyllingenBergen fra å lede 7-6 til 12-6.

Bergenserne fortsatte stormløpet og sikret seg en luke på åtte mål (17-9) til pause. Bækkelaget slet med å få angrepsspillet til å sitte, og det utnyttet FyllingenBergen nådeløst.

- Ubeskrivelig
I starten av annen omgang scoret Bækkelaget tre mål på rad, men en skikkelig opphenting kom aldri fra Oslo-laget. Til det ble oppgaven for stor.

Halvveis ut i annen omgang gikk Bækkelaget på en ny smell. Igjen slapp laget inn fem mål på rappen. FyllingenBergen kjørte for full maskin offensivt og cruiset til slutt inn en ny cuptriumf.

- Vi hadde en drøm om å vinne i år også, men dette er helt ubeskrivelig. At vi skulle treffe så bra på så mye, hadde jeg aldri trodd, sa Fältnäs stolt etter finaleseieren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere