RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Holm/Scanpix

- I år skal vi slå Larvik

Sist oppdatert:
Det er bare to lag i norsk kvinnehåndball. Og det ene vil ha revansj.

Byåsen - Levanger 35-27 (14-16), Gjerpen - Larvik 18-27 (7-16):
Nå er det, ikke overraskende, klart for cupfinale mellom Larvik og Byåsen - for tredje året på rad - fjerde gang totalt. Aldri har Byåsen vunnet. Det vil Gøril Snorroeggen gjøre noe med.

- Vi går for å slå dem. De er favoritter, men vi må ha trua. Ellers er det ikke noe vits, sier Snorroeggen til Nettavisen etter kampslutt.

Begge lag vant onsdagens kamper med god margin. Larvik satt dagsorden fra første kast, og ledet 5-0 før ni spilte minutter.

Byåsen ble derimot skremt av nabo Levanger. Etter seriematchen de to i mellom i helgen lovte Byåsens jenter å komme sterkere tilbake onsdag. De klarte likevel ikke å riste av seg Levanger før pause. Istedet var det sistnevnte som gikk forbi de siste fem minuttene av 1. omgang. Etter pause var det derimot ingen tvil, og storesøstrene fra Byåsen overkjørte Levanger hjemme i Nidarøhallen.

- De la frimerker på oss og vi ble stressa. Vi spilte en og en, istedenfor som et lag helt til det løsna på slutten. Jeg er helt sikker på at dette ikke holder for å vinne cupfinalen. Vi må opp noen hakk, men det tror jeg vi klarer, vi har litt tid på oss, mener Snorroeggen.

Larvik har vært i ti av de siste 13 cupfinalene. I samme periode har Byåsen vært i fire finaler. De to møttes for første gang i cupfinalen i 97/98-sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere