RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kom med Tyson

(Louis Lanzano/AP/Scanpix)
Proffbokseren Leif Olve Dolonen Larsen gjorde kort prosess med slovaken Sylvester Tetnovic og vant på knockout i 1. runde lørdag kveld. Nå vil han møte Mike Tyson.

Tetnovic, med 17 tap på 18 kamper, holdt bare i to minutter og 20 sekunder mot råsterke Dolonen Larsen. Da hadde han vært i canvasen to ganger allerede. Da nordmannen sendte i vei en slagserie, falt slovaken sammen og dommeren stoppet nedslaktingen.

- Dolonen fikk vist at han er kjempesterk, men det har vel ingen tvilt på, sa Steffen Tangstad, som var fornøyd med at det ble seier til hans bokser.

- Dette gikk helt fint. Jeg vant nok en gang, den tredje kampen min som profesjonell, og jeg fikk bekreftet at det jeg har jobbet med i den siste, kondisjon og styrke, har vært riktig, sa Leif Olve Dolonen Larsen selv til NTB.

- Kampen viste at jeg er i framgang, og jeg synes jeg fikk ut det jeg har trent på. Jo, jeg er fornøyd, sa den norske proffen.

- Kom med Tyson
Nå drømmer Dolonen Larsen om å få møte bedre motstandere.

- Jeg vil helst møte Mike Tyson og boksere av det kaliberet. Derfor må jeg bare jobbe videre i det sporet jeg er nå, og håpe på at motstanderne blir bedre etter hvert.

- Jeg føler meg i alle fall veldig bra, og jeg er overbevist om at jeg er klar for større oppgaver og bedre boksere. Kom med Tyson, jeg er klar. For å være helt ærlig, så tror jeg at jeg hadde tatt ham allerede, sa en svært selvsikker Dolonen Larsen til NTB lørdag. Han bokset sin tredje proffkamp i tungvekt.

- Det var deilig å få en bekreftelse på at det vi har drevet med på trening de siste ukene har vært riktig. I denne kampen bokset Leif overbevisende, og han var flere klasser bedre enn slovaken. Dette var bra, slo trener Harald Skog fast overfor NTB.

Leif Olve Dolonen Larsen var den eneste norske bokseren som var i aksjon i Steffen Tangstads proffgalla på Åland lørdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere