RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nei, eller kanskje? Hvorfor ikke?

Foto: Jarle Fredagsvik, Nettavisen
Sist oppdatert:
Yeliz Özel er usikker på om framtida ligger i Trondheim.

MILLI PIYANGO - BYÅSEN 28-31 (14-15)

TRONDHEIM (Nettavisen): Håndballvidunderet Yeliz Özel nøyde seg med fem straffescoringer og syv spillemål da Byåsen ble for sterke for Milli Piyango lørdag kveld.

For det holdt ikke helt inn for tyrkerne. Til slutt måtte de se seg slått med tre mål.

- Vi er ikke vant til å spille en slik type håndball. I dag mister vi grepet på oppgjøret i løpet av de siste ti minuttene. Byåsen har bedre pasningsspill enn oss. De orker lett og slett mer, sier Özel til Nettavisen.

Usikker på framtiden
Den tidligere Kometal Skopje-profilen er foreløpig usikker på om det ligger et nytt karrierestopp utenfor Tyrkia og venter på henne i fremtiden.

Les også: Vurderer tyrkisk stjerne

- Jeg hadde tre sesonger i Kometal før jeg dro hjem til Tyrkia. Det hadde blant annet sammenheng med at min mor ble syk. Nå ønsker jeg å bli hos henne, men en vet aldri. Jeg sier ikke at jeg kommer til å bli her for alltid. Ting kan endre seg fort i framtiden, sier hun.

- Er det aktuelt å komme tilbake til Trondheim og Byåsen?

- Nei, jeg tror ikke det. Det er en god klubb, men det har litt med familiesituasjonen min å gjøre. Eller, kanskje en dag. Hvorfor ikke?

Og viser derfor hovedproblemet Geir Oustorp har i forhold til å forsøke å hente henne til Byåsen: Vil hun egentlig dette selv?

De brente sjansers kamp
Under lørdagens oppgjør startet vertene begge omganger på en forferdelig måte. Etter 10 minutter sto det 6-3 til tyrkerne. Byåsen slet seg tilbake i oppgjøret, men gikk rett på trynet ut av startblokkene også i den andre omgangen.

Fem minutter ut sto det 20-16 til Özel & Co. Der og da spøkte det for trøndernes videre eksistens i det gode europeiske selskap.

- Totalt teller jeg 21 brente sjanser. Av dem er 15 kontringer eller straffekast. Det er helt uforståelig at vi ikke lager flere mål, sier Geir Oustorp til Nettavisen.

- Hvordan forklarer du det?

- Det er vel litt for naiv skyting. Det er ikke bare å gå ballen inn i mål, man har en jobb å gjøre før ballen ender opp i nettet.

Gruppefinale mot Dinamo
Dårlig skyting, eller ei. 186 centimeter lange Tatiana Alizar hadde i hvert fall en hyggelig opplevelse i gjesteburet etter som skudd etter skudd traff rett på henne.

Men utover omgangen gikk heldigvis Milli Piyango tomme for krefter og playmaker Özel tom for kreativitet. Ettersom en uvanlig blek Marit Malm Frafjord våknet fra dvalen omtrent samtidig, var Byåsen i realiteten aldri truet når de cruiset inn til 31-28 seier.

- Man må feile for å lykkes. Jeg tenker ikke på bomskuddene jeg gjorde i førsteomgangen når jeg kommer til gode avslutningsmuligheter utover i oppgjøret, sier Vigdis Hårsaker.

Hun sto til slutt med fem scoringer, syv færre enn spilleren hun passet på, nemlig Özel.

- Vi var enig på forhånd om at hvis vi var nødt til det, så fikk vi bare la henne score ti mål. Så lenge vi vinner til slutt, er jo det aller viktigst, sier hun.

Søndag venter HC Dinamo i gruppefinalen om den gjeve inngangsbilletten til Champions League.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere