RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Norske dommere også korrupte

Foto: Kyrre Lien/SCANPIX
Sist oppdatert:
Ole Gustav Gjekstad kommer med en brannfakkel.

- Selv om ingen står frem, er det også noen norske dommere som går rundt med litt for dyre klokker etter å ha dømt utenlands, sa den mangeårige Larvik-treneren Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Sporten tirsdag kveld.

Dette er foreløpig siste kapittel i korrupsjonssagaen i internasjonal håndball. Men Gjekstad får ingen støtte av Norges Håndballforbund.

- Jeg kjenner personlig alle som dømmer, og jeg har kjent dem gjennom en årrekke, så det ville overrasket meg mye om det hadde kommet en sak som inkluderte norske dommere, sier leder Morten Lunde i dommerkomiteen.

Den samme komiteen nekter ifølge Gjekstad norske dommere å uttale seg i media.

- Hvorfor dommerkomiteen ikke lar dommerne få lov til å snakke, det kan vi bare spekulere i, sier Gjekstad.

Han irriterer seg også over at Tor Lian, presidenten i det europeiske håndballforbundet, hevder at han ikke har visst om korrupsjonen i håndballen.

- Jeg tror alle har visst om det. Skal man få ryddet opp må en del hoder rulle i EHF. Man må renske opp og lufte ut, sier Gjekstad til TV 2 Sporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere