RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rein overkjørsel

Sist oppdatert:
Mens Larvik og Byåsen har vunnet med utklassingssifre i Europa denne helgen, feide Våg Selbu av banen med 32-15 i Kristiansand. – Det var rein overkjørsel, sier Våg trener Arnfinn Haukom Olsen til TV 2 Nettavisen.

Etter å ha kjempet i toppen av eliteserien de siste sesongene har Våg Vipers gjennomgått store forandringer før årets sesong. De har mistet Lund-tvillingene til spill i Aalborg, Elise Alsand har lagt opp og Hilde Kvifte har reist til Gran Canaria og Las Palmas.

Det har gitt utslag på tabellposisjonen. Etter seks runder ligger laget på 7. plass, og fasit så langt er to seire, en uavgjort og to tap.

Generasjonsskifte
- Vi er i ferd med å bygge et helt nytt lag. Vi gjennomgår et generasjonsskifte i klubben og gjennomsnittsalderen i spillergruppa er på 21-22 år, forteller Våg-trener Arnfinn Haukom Olsen til TV 2 Nettavisen.

Men mot Selbu søndag var Vågs ungjenter totalt overlegne. De ledet 17-7 til pause, og vant til slutt oppgjøret 32-15.

Høy redningsprosent
- Det er en kamp vi kontrollerte fra start til mål, og i perioder kjørte vi regelrett over Selbu. Jeg trodde faktisk kampen skulle bli jevnere, og regnet med at Selbu var litt i dytten etter seieren over Gjøvik og Vardal i sist serierunde, sier Olsen som trekker fram forsvars- og keeperspillet til hjemmelaget som spesielt godt.

- Vi er gode i forsvar i dag, og Katrine Høyland gjør en god kamp for oss i mål med en redningsprosent på tett under 60%, avslutter Olsen.

Ellers i en eliteserierunde som har blitt litt amputert på grunn av europacup spill, tapte Bjørnar 22-27 hjemme mot Gjerpen, Gjøvik og Vardal slo Skjeberg 36-24 og Sola slo NTG/Stabæk 37-32.

Klikk her for tabell og terminliste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere