RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Til å grine av

Sist oppdatert:
Medaljekampen ble byttet ut med B-sluttspill. - En av mine verste opplevelser med landslaget, sier Johnny Jensen.

DANMARK – NORGE 27-25:

KIEL (Nettavisen): Med uavgjort mot Danmark ville Norge vært i mellomspill i VM. Vi ville hatt alle muligheter til å komme til en kvartfinale. Men marginene vippet imot Norge, og i stedet blir det «President’s Cup» – B-sluttspill – i Lemgo.

- Nå skal vi til en skittby i tillegg. Det skjer ikke en døyt der. Dette er vondt. Det er rett og slett rævva, oppsummerer Preben Vildalen.

Jensen kjempet mot tårene
De norske guttene tok tapet mot Danmark tungt, og selv lagets største machomann, Johnny Jensen, måtte kjempe mot tårene.

- Det er noe av det verste jeg har vært med på med landslaget. Det stikker ganske dypt i hjertet. Det er til å grine av, innrømmer han overfor Nettavisen.

Jensen raste mot lagkameratene, som ikke fulgte avtalene de hadde mot Ungarn. Etter tapet for Danmark klarte han ikke å være sint.

- Vi gjør mer riktig i dag. Jeg var hissig i går, fordi vi hadde en kamp igjen til å ta oss til mellomspillet. Nå har vi ikke det, og vi må til B-sluttspillet. Da er alt bare helt bånn i bøtta. Jeg er så skuffet at jeg ikke klarer å være sint, sier han.

Kristian Kjelling klarte heller ikke å legge skjul på skuffelsen.

- Det blir et helvete. Dette er en kjempeskuffelse, sier han.

- Uflaks
Det norske laget dro til Tyskland med målsetting om å ta seg videre fra gruppespillet. Tap for Ungarn og Danmark satte en strek for det.

Den norske gruppen var den eneste gruppen i VM hvor ikke to lag var i en særklasse, og en kunne på forhånd si hvem som skulle ta seg videre. Landslagssjef Gunnar Pettersen legger ikke skjul på at han føler at Norge har hatt uflaks både med trekningen og i de to siste kampene.

- Jeg synes ikke vi har hatt flaks. Men det er visst trenbart det også, sier han oppgitt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere