RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- «Tornadoen» stoppet av uværet

Foto: Erik Johansen / SCANPIX
Sist oppdatert:
HAUKELANDSHALLEN (TV 2 Nettavisen): Gjerpen var gikk på en smell mot Tertnes i Bergen onsdag kveld.

TERTNES - GJERPEN 34-22: Gjerpen har spilt «tornado-håndball» med et forrykende tempo i hele høst. Men onsdag ble de overkjørt av Tertnes, etter å ha fått en dårlig oppladning til kampen.

Kaos
På grunn av uvær var flyet med Gjerpen-spillerne forsinket til Flesland. Snøfall og trafikk-kaos førte dessuten til at spillerbussen som skulle hente laget var over en time forsinket til flyplassen. Dermed var ikke Skiens-laget på plass i Haukelandshallen før en drøy time før avkast. Verst var det imidlertid at den planlagte middagen før kampen måtte kanselleres.

- I dag stoppet uværet oss. Vi hadde rusk i maskineriet fra start av, og leverer en innsats vi ikke kan være bekjent av, sier Gjerpen-trener Leif Gautestad til TV 2 Nettavisen.

- Men vi må regne med sånne dager også. Det er enten flo eller fjære, legger han til.

Stjernespillere skadet
Gjerpen dro til Bergen uten sin svenske landslagsspiller Sara Eriksson. Bedre ble det ikke da hennes landslagskollega Helena Andersson måtte forlate banen med lyskestrekk etter bare to minutter.

- De første 15 minuttene var vi dårlig. Da slapp vi til en del urutinerte spillere, uten at det fikk noen innvirkning på utfallet av kampen, innrømmer Gautestad.

Mette Ommundsen ble toppscorer for hjemmelaget med åtte mål, mens Heidi Løken ble mestscorende for Gjerpen med fem fulltreffere.

Tertnes ligger fortsatt på tredjeplass på tabellen, mens Gjerpen ble passert av Nordstrand etter kveldens nederlag, og ligger nå på femteplass.

Øvrige resultater:
Våg - Bjørnar 31-30
Selbu - NTG/Stabæk 23-31
Gjøvik og Vardal - Byåsen 20-22
Nordstrand - Skjeberg 41-12
Sola - Larvik 20-40

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere