RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er seriemestere

Sist oppdatert:
Etter at Sandefjord banket Haslum 32-27 i det som ble betegnet som årets seriefinale i herrehåndballen, var trener Bård Kristian Tonning klar i sin tale.

- Dette laget kommer aldri til å gi fra seg så mye poeng at gullet ryker. Seriemesterskapet vil havne i Sandefjord. Definivt. Vi er seriemestere nå, var suksesstrenerens bastante påstand til TV 2 etter kampen.

For med seks kamper igjen å spille av årets sesong, og med seier 32-27 (17-15) mot serietoer Haslum lørdag, som nå ligger hele åtte poeng bak Sandefjord, virker seriemesterskapet sikret.

Det vil i tilfelle være Sandefjords og trener Bård Kristian Tonnings sjette (!) strake seriemesterskap.

- De siste åra har vært en triumfferd. Det har vært en ære for meg å få trene så mange gode håndballspillere, sa en tydelig lettet og sliten Tonning.

Suksesstreneren vil etter endt sesong søke nye utfordringer i Kina, og en av lagets mest sentrale spillere, Preben Vildalen, er ikke i tvil om at kampen var ekstra spesiell i så måte.

- Det er klart vi ville gi Tonning en skikkelig avslutning. Det er synd at han gir seg, men hva kan vi gjøre? spurte Vildalen retorisk, og svarte sjøl:

- Ikke stort annet enn å bare ønske ham lykke til videre. Han er en fantastisk trener.

David Kristoffer Kleven Moen ble toppscorer for Sandefjord med seks mål. Morgan Henrik Lunde scoret sju for gjestene Haslum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere