*Nettavisen* Sport.

- Vi må slå Brasil

Foto: Morten F. Holm / SCANPIX

SOUSSE (TV 2 Nettavisen): De norske guttene har troen på seg selv foran VM-åpningen mot Brasil. - Det er en kamp vi må vinne, sier Glenn Solberg.

23.01.05 14:06

Håndball er en sterkt voksende idrett i Brasil og de siste årene har herrelandslaget deres tatt sjumilsskritt mot verdenstoppen. Men i dette VM stiller brassene med et helt nytt lag. Det gjør at Gunnar Pettersen og hans gutter er temmelig sikker på seier i VM-åpningen.

- Det er en kamp vi må vinne og som vi bør vinne. Vi er et bedre lag enn Brasil og det er jeg helt sikker på at vi klarer å vise også, sier landslagskaptein Glenn Solberg.

Pettersen frykter litt Brasils offensive forsvar, men selv han tror på seier.

HTML EMBED
Tar Norge medalje i håndball-VM?
Ja
Nei

Se resultat

- Det er en kamp vi skal vinne. De er best i sitt eget forsvar. Der kan de klare å stresse oss. Men vi bør klare å stoppe dem forsvarsmessig og lage en del kontringsmål. Det bør faktisk bli en grei seier, sier han til TV 2 Nettavisen.

Norge viste tendenser til storform i sine siste kamper før avreise til Tunisia. Noe som gjør at optimismen er stor foran kveldens kamp.

- Fortsetter vi slik som vi spilte i Elfag Cup, så tror jeg det kan bli gøy, sier Jarle Rykkje.

Og han får støtte av linjespiller Frank Løke.

- Spiller vi som vi har spilt i de siste kampene, så kan vi ikke gjøre annet enn å vinne. Det er ikke verre enn det, sier han.

TV 2 Nettavisen sender Norge - Brasil direkte på web-tv fra klokken 21.25. Kampen går også direkte på TV 2. Seks kamper fra håndball-VM sendes direkte på web-tv søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag