RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi savner Anja

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Slagelses playmaker Rikke Hørlykke la ikke skjul på hva som manglet etter at stjernelaget røk ut av Champions League lørdag.

- Selv om vi kan nå langt på egenhånd, er vi ikke sterke nok i en så tett kamp uten Anja. Det gjelder jo hele tiden å treffe rette taktisk beslutninger, sier Hørlykke til dansk TV2 etter at Slagelse tapte 30-24 for Viborg.

Dermed røk de tittelforsvarerne ut av årets Champions League allerede i kvartfinalen. Viborg var levnet små sjanser etter tomålstap på hjemmebane i første kamp, og seksmålsseieren må anses for å være en aldri så liten sensjasjon i håndballens verden.

Viborg scoret fire mål på rappen før pause, og kunne gå i garderoben med 17-13 ved halvtid.

- Vi fikk ikke løst oppgavene slik vi skulle rent angrepsmessig. Returløpene fungerte heller ikke, og Viborg var langt skarpere og mer besluttsomme enn vi har sett dem den siste tiden, mener Hørlykke.

Ikke en gang verdens beste målvakt, Cecilie Leganger, kunne hindre Slagelse fra en ydmykende exit lørdag.

- I hjemmekampen slet vi fryktelig med å overliste Cecilie Leganger, men i dag holdt vi ballen lenger før vi skjøt på henne. Det hadde vi suksess med, forklarer Viborgs trener Thomas Ryde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere