*Nettavisen* Sport.

Anja & co. fikk juling

Foto: Erlend Aas/Scanpix

Selv ikke den danske legenden kunne stoppe Larviks sluttspurt.

31.10.09 20:53

LARVIK - FC KØBENHAVN 31-26:

Det ble litt av en avslutning på lørdagens Champions League-oppgjøret mellom Larvik og FC København i Arena Larvik. Med et kvarter igjen av kampen, på stillingen 22-22, var oppgjøret vidåpent.

Da satte Larvik inn sjettegiret.

Tonje Larsen ledet an og scoret syv mål totalt for hjemmelaget. Når Lene Rantala sto som en mur bakerst hos de norske jentene, så måtte det bli hjemmeseier. FCK scoret kun ni mål i den siste omgangen.

FCK-trener Anja Andersen var som vanlig i sentrum av begivenhetene på sidelinjen med gestikulering og kommanderinger ut av en annen verden.

- Forsvaret var vårt store problem i dag. Vi prøver alltid å holde motstanderne under 20 mål. Larvik scoret 15 på én omgang i dag, sa en skuffet Andersen til VG Nett etter tapet.

Men selv ikke den danske håndballegenden kunne stoppe Larvik fra å ta sin andre seier i dette årets utgave av Champions League.

Det startet dog ikke så bra for hjemmelaget. Gjestene fra den danske hovedstaden ledet tidlig med tre mål, og Larvik virket maktesløse mot det danske angrepet.

Til pause var avstanden kuttet ned til to scoringer, og rett etter pause kom hjemmelaget tilbake og tok ledelsen. Den ga de aldri fra seg igjen, og dermed står vestfoldingene nå med fire poeng etter sine to første kamper.
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag