RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avga poeng for første gang siden 2009

Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
- I dag nådde vi bunnivået, sier Nora Mørk.

STORHAMAR - LARVIK 25-25:

25. november 2009 var sist gang Larvik avga poeng i en kamp i den hjemlige serien. Den gang var Byåsen motstander.

Siden den gang har Larvik-jentene vunnet hver bidige kamp i Postenligaen. Helt fram til Nora Mørk og de andre stjernene besøkte Presterudhallen for å møte serietoer Storhamar.

Ved pause ledet hedmarkingene med fem mål, og et entusiastisk hjemmepublikum ante en aldri så liten sensasjon på Hamar. Larvik har nemlig ikke tapt i i Postenligaen siden 2001.

Takket være en solid sluttspurt og en sen straffescoring av Nora Mørk, fikk imidlertid serielederen med seg ett poeng hjem og 25-25.

- Nådde bunnen
Det betyr ikke at Larvik-jente var fornøyde av den grunn.

- Jeg synes ikke vi er til stede fra start. Det er likevel sterkt av oss å komme tilbake og ta poeng når vi ligger under med sju mål på et tidspunk. I dag nådde vi bunnivået for å si det sånn, sa Nora Mørk til TV 2.

- Det går stang inn for dem og stang ut for oss. De spiller kanskje en av de beste kampene sine noen gang. Vi er fornøyde med ett poeng, men det er også surt. Vi vil ikke framstå sånn.

- Stolt av laget
Storhamars Kamilla Sundmoen scoret sju mål for hjemmelaget og var også noe skuffet da sensasjonen glapp i sluttsekundene.

- Å være skuffet over å spille uavgjort mot Larvik er en følelse jeg ikke har vært borti før. Jeg er stolt av laget, men det er samtidig surt, sa Sundmoen til TV 2.

Betina Riegelhuth ble Storhamars toppscorer med ti mål. Nora Mørk scoret sju mål for Larvik.

Larvik topper tabellen to poeng foran Storhamar. Serietreer Byåsen, som slo Vipers 31-24 onsdag, er ytterligere tre poeng bak. Silje Katrine Waade ble trøndernes toppscorer med seks mål.

Andre resultater onsdag: Levanger – Flint Tønsberg 27-20, Oppsal – Glassverket 22-26, Tertnes – Nordstrand 34-24.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere