RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Begynner å finne VM-formelen

Foto: Morten F. Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
Landslagstrener Gunnar Pettersen er i ferd med å finne VM-formelen. Over helgen samles landslaget for siste gang før VM i Tunisia.

Gunnar Pettersen må klare seg uten to spillere når landslaget mandag drar til Sveits for treningssamling og turnering mot Sveits, Polen og Tunisia.

Ole Erevik og André Jørgensen blir begge i Spania for å pleie skader. Erevik blir erstattet av Runars Simen Hansen, mens Pettersen har latt være å hente inn en ny spiller for Jørgensen.

- Jeg hadde ganske mange spillere i troppen i utgangspunktet så det velger jeg å ikke gjøre, sier han til TV 2 Nettavisen.

GP er optimist foran VM. De norske spillerne gjør seg bemerket både i Spania, Tyskland og Danmark.

- Det går bra for dem i klubbene. Mange av dem gjør det veldig bra, så nå får vi se på samlingen hvordan vi er lagmessig, sier han.

Samlingen i Sveits er den siste før Pettersen samler spillerne til EM-forberedelser 9. januar.

- Vi kunne startet 3. januar, men det er kamper i Bundesliga i hele romjulen, så vi velger å gi dem de dagene fri. Det er også viktig å skape overskudd og lyst, sier han.

Norge møter Brasil, Egypt, Qatar, Serbia og Montenegro og Tyskland i VM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere