RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berge i Kolding-samtaler

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Christian Berge gjorde nylig comeback for landslaget etter å ha blitt friskmeldt fra kreftsykdommen. Nå er danske Kolding på jakt etter nordmannen.

Berge gjorde comeback på håndballandslaget for to uker siden, ett år etter at han fikk kreftdiagnosen. Nå skriver danske Ekstra Bladet at Berge kan være på vei til Kolding i en byttehandel med Bo Spellerberg, som er ønsker av Berges tyske klubb Flensburg/Handewitt.

- Jeg har forsåvidt ingen kommentar til det. Jeg vet at de er interessert i å snakke med meg, men jeg vet ikke så mye ennå, sier Berge til TV 2 Nettavisen.

Han innrømmer imidlertid at han ikke er fremmed for tanken på å gå til en dansk klubb.

- Det kan være et godt alternativ, sier han.

Christian Berge var med på Norges landskamper på Island for to uker siden, men har ennå ikke spilt klubbhåndball etter at han ble friskmeldt. Formen holder han ved like ved å trene med Heimdals eliteserielag.

- Det går bedre og bedre. Jeg er på vei fremover, men det tar tid, sier trønderen, som lørdag ettermiddag drar til Tyskland for å gjenoppta treningen med Flensburg.

- Det blir nok ikke noen kamper med det første, men jeg håper å komme meg i god nok form til å bli tatt ut på landslaget til EM. Det hadde vært utrolig artig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere