RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berge skadet igjen

Foto: Berndt Wennerbrink / SCANPIX
Norges mest uheldige håndballspiller, Christian Berge, er skadet igjen. Nå er det en betennelse i beinet som stopper ham.

Det var under oppvarmingen til helgens Champions League-oppgjør mot RK Zagreb at Christian Berge merket smerter i venstrebeinet.

Smertene ville ikke gi seg og nå har legene gipset beinet for at det skal få helt ro. Det er en betennelse som plager trønderen.

- Men jeg håper at det ikke blir langvarig. En til to uker, så håper jeg å ha ham på banen igjen, sier trener Kent Harry Andersson til VG.

Berge var akkurat kommet tilbake på banen etter en lyskeoperasjon. Nå håper Andersson å ha ham tilbake på banen til semifinalen i Champions League mot Magdeburg i midten av mars.

- Men innen den tid skal Christian være på plass. Jeg har bygget opp spillet rundt ham, så det er helt avgjørende, sier den tidligere Drammen-treneren.

Flensburg-Handewitt vant onsdagens kamp mot Eisenach 38-20. Johnny Jensen og Kjetil Strand scoret tre mål hver.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere