RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bombe detonert i serieåpningen

Sist oppdatert:
Serieåpningen i kvinnenes eliteserie i håndball ble avsluttet søndag. Nyopprykkede Levanger overrasket i elitedebuten.

Nyopprykkede Levanger HK, dømt nord og ned av alle aviser og andre eksperter, sendte i vei en knalloverraskelse i seriens første omgang da laget slo etablerte Sola HK 30-23 i søndagens kamp i Levangerhallen. Islandske Anne Gudmundsdottir ble toppscorer med ni mål.

- Jeg er utrolig imponert over jentene i dag. De holder fokus og gjør en kjempekamp, sier trener Geir Tore Leira til LHK.no

Neste kamp for Levanger er borte mot storesøster i Trøndelag, Byåsen, i Trondheim Spektrum på onsdag. Da får nok Levanger en god følelse av hva toppnivået i eliteserien vil være.

I de øvrige kampene søndag var det mer normale resultater. Byåsen vant 28-21 borte mot Gjerpen. I Bergen kjørte medaljekandidaten Tertnes over Bjørnar med 31-21 og viste det alle før sesongen trodde, nemlig at Tertnes ville kjempe om en medalje, mens Bjørnar i år må kjempe med nebb og klør for å unngå nedrykk.

I søndagens siste kamp vant oppskriftsmessig NTG Stabæk 28-23 borte mot Lunner. NTG/Stabæk føler nok dette som en særdeles viktig seier, ettersom begge lag forventes å ligge på den nedre halvdelen av tabellen.

Kampfakta fra runden her
Tabell

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere