RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIL FORTSETTE: Karoline Dyhre Breivang.
VIL FORTSETTE: Karoline Dyhre Breivang. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Breivang vil fortsette på landslaget

- Dette er det morsomste jeg vet.

Karoline Dyhre Breivang tok søndag sitt åttende mesterskapsgull, men håndballjentenes superveteran er ikke mett av den grunn.

Fem EM-gull, ett VM-gull og to OL-gull topper 34-åringens innholdsrike merittliste etter 28-25-seieren over Spania i Budapest søndag. Det er intet mindre enn formidabelt.

Gullfesten i den ungarske hovedstaden var samtidig knapt unnagjort før Breivang varslet at hun har mer å gi på landslaget.

- Jeg vil satse videre. Dette er det morsomste jeg vet. Dersom Thorir (Hergeirsson) og Mia (Hermansson) vil ha meg med, vil jeg også, sa hun til NTB da det norske laget ankom flyplassen i Budapest mandag morgen.

Fest

Bak seg hadde gulljentene da en fortjent fest etter den strålende EM-finalen kvelden i forveien. Og også under festlighetene tok veteranen Breivang ansvar.

- Det gikk fint. Jeg fikk alle hjem og i hus, smilte Larvik-spilleren, som ikke la skjul på at det føltes godt å kunne slippe ned skuldrene etter en lang og intenst mesterskap.

- Det var veldig gøy, og stemningen var som alltid god når man vinner. Det var fint å ha det litt gøy sammen med jentene, ikke tenke håndball og å skru av hodet litt, smilte 34-åringen.

Cupfinale neste

Spørsmålet om noen av jentene måtte holdes litt ekstra i ørene på festen, besvarte veteranen slik:

- Det var mange som var veldig flinke, og jeg kan ikke utlevere noen. Vi fikk sunget litt og danset litt. Det var generelt god stemning.

Neste oppgave for Karoline Dyhre Breivang og de øvrige Larvik-jentene i den norske EM-troppen er cupfinalen mot Halden i Oslo Spektrum 30. desember. Det blir med andre ord ingen lang juleferie. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere