RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Breivik er bekymret

Sist oppdatert:
DEBRECEN (TV 2 Nettavisen): Marit Breivik kunne konstatere at det ble to nye poeng mot Spania og puljeseieren er i boks. Men landslagssjefen er en smule bekymret over det hun har sett av jentene sine.

Marit Breivik kunne puste lettet ut etter 26-25 over Spania, men hun vil ikke ta frem de store superlativene om hvordan Norge vant kampen.

- Jeg er fornøyd med at vi vinner kampen. Det er den største beholdningen, sier hun til TV 2 Nettavisen.

- Gode perioder
Både mot Ukraina torsdag og i kampen mot Spania, så har de norske jentene rotet bort en solid ledelse. Dette gjør landslagssjefen bekymret.

- Det jeg er minst fornøyd med er at vi ikke klarer å stramme grepet når vi har fem-seks måls ledelse. At vi ikke er bedre taktisk da. Det skal vi sitte oss ned og se litt på, forklarer hun.

Og selv om Spania-kampen langt fra var noen stor forestilling, håper hun at laget kan få noe mer positivt ut av den enn bare poengene.

- Vi kan sikkert finne en del perioder som er bra og det er viktig at vi holder fokus på det, sier hun.

Katja løp i garderoben
Men det er ikke bare negative ting hun sitter igjen med etter de to kampene til nå i EM.

- Jeg er mest fornøyd med at vi tar fire poeng og vi tåler stress. I begge kampene har motstanderne kommet opp i ryggen på oss, men vi har stått i mot og fullført, sier hun.

Breivik har fått mer å stri med i etterarbeidet av kampen. En tydelig frustrert Katja Nyberg stormet rett i garderoben og ville ikke snakke med pressen. Med en så sentral spiller med selvtilliten på bunn, må landslagssjefen gjøre en god jobb for å få henne til å fungere til oppgjøret mot Tsjekkia i kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere