*Nettavisen* Sport.

Danske erstatter Hagen

THW Kiel har funnet mannen som skal erstatte Frode Hagen. Danske Lars Krogh Jeppesen kommer fra Barcelona.

22.02.06 18:27

Ryktene om at Lars Krogh Jeppesen skulle være på vei bort fra Barcelona har versert lenge. Både hans tidligere klubb Flensburg-Handewitt og THW Kiel har vært interessert i å sikre seg den danske venstrebacken.

Nå er det klart at han blir Frode Hagens erstatter i Kiel.

- Krogh var den eneste spilleren vi har forhandlet med. Han er en nøkkelspiller både i angrep og forsvar, sier manager Uwe Schwenker i en pressemelding.

Krogh Jeppesen har ikke fått så mye tillit i Barcelona som han hadde håpet på. Franske Jerome Fernandez har vært førstevalget på venstrebacken.

- Jeg har virkelig savnet Bundesliga. I Spania spiller man ikke for så mange tilskuere og det er sjelden det er utsolgt i hallene. Det er litt kjedelig og man mister litt av lysten til å spille håndball. Sånn ble det for meg og jeg måtte gjøre noe. Jeg ønsker igjen å spille for fulle tribuner og med over 10 000 tilskuere på hver hjemmekamp er virkelig en drøm, sier han.

26-åringen gikk glipp av EM på grunn av skade.

En annen stor overgang i Bundesliga er koreaneren Kyung-Shin Yoon som forlater Gummersbach til fordel for HSV. 32-åringen har seks ganger blitt toppscorer i den tyske toppserien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag