RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Rakke / SCANPIX

Danskene vil ha bedre betalt

Sist oppdatert:
De danske håndballstjernene er lei av at utlendingene stikker av med store deler av lønnskaken i klubbene. Nå vil de ha like godt betalt.

Den danske håndballigaen flommer over av verdensstjerner, men at danskene selv har noen av verdens fremste spillere, er det utlendingene som stikker av med de største lønningsposene. Det har fått de danske landslagsstjernene til å reagere.

- Jeg synes ikke det er riktig at jeg får mindre enn dem etter det jeg har bidratt med for klubben, sa Katrine Fruelund til danske BT på mandag etter at hun hadde signert for tyske Leipzig.

Nå får hun støtte av kjæledeggen Christina Roslyng Hansen, som er et av de mest yndede sponsorobjektene i dansk håndball.

- Jeg kan bare støtte Katrine. De danske profilene, som virkelig bidrar i klubbene, bør belønnes for det. De gir mye, ikke bare sportslig, men til klubben i det hele tatt, sier hun.

Til og med Anja Andersen, som er den som har hentet flest utenlandske stjerner til Danmark, er enig.

- Da Slagelse rykket opp for to år siden skjedde det noe i dansk håndball. Konkurransen ble større og det førte til at de andre toppklubbene følte at de måtte hente inn større utenlandske stjerner. Og de var villige til å veldig høye lønninger til de nye stjernene, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere