RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er en landeveisrøver

Foto: Vidar Langeland (Bergensavisen)
Sist oppdatert:
Hvis du ligger under med fem mål sju minutter før slutt, bør du ringe denne karen.

«Landeveisrøveri» står det på nettsiden til Fyllingen etter at Stord ble slått i Postenligaen onsdag kveld. Og den ansvarlige for røveriet, heter Svend Magnus Pettersen (29).

- Dette var en litt spesiell måte å vinne på, gliser trener Anders Fältnäs.

- Ber ikke om unnskyldning
Fyllingen lå under 19-24 og stillingen var 20-24 da Pettersen overtok showet fullstendig. 29-åringen scoret alle fem målene da Fyllingen snudde til 25-24.

- Det skjer veldig sjelden at du snur en kamp hvor du ligger under med fem mål sju minutter før slutt. Men Svend Magnus tok ansvar - og i tillegg hadde Magnus Dahl (21) fire avgjørende redninger på slutten, sier Fältnäs til Nettavisen.

- Nettsiden deres omtaler dette som et landeveisrøveri ...

- Ja, det er vel litt sånn. Stord gjorde en veldig bra kamp, men ble litt stresset på slutten, når vi nærmet oss. Vi kommer ikke til å be om unnskyldning, men det hadde ikke vært ufortjent om Stord hadde vunnet, erkjenner Fyllingens trener.

Toppscorer i Postenligaen
Svend Magnus Pettersen nøyde seg på ingen måte med de fem målene i sluttminuttene. Sandefjordgutten scoret totalt 12 av Fyllingens 25 mål og er toppscorer i Postenligaen med 85 mål på 11 kamper.

- Han er lagkaptein og den klart viktigste angrepsspilleren vår. Han er ikke redd for å ta ansvar, og du trenger en sånn spiller hvis du skal kjempe i toppen. Han er ufattelig viktig for oss, sier Anders Fältnäs til Nettavisen.

Fyllingen ligger på andreplass i Postenligen etter tolv runder, med fire poengs avstand opp til serieleder Drammen, som selv måtte jobbe hardt for poengene onsdag kveld.

Haugaland ledet 17-14, 19-17 og 23-22 før Drammen satte inn sluttspurten. Christian Lillenes Spanne scoret seks av Drammens 15 siste mål i 35-30-seieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere