RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drammen nær Mesterliga-bombe

(Scanpix)
Sist oppdatert:
- Veldig skuffende, sukker Glenn Solberg.

FLENSBURG - DRAMMEN 30-28 (14-16): Drammen kom skjevt ut, men rettet seg mesterlig opp i Champions League-dysten mot det tyske storlaget Flensburg-Handewitt søndag.

Hjemmelaget spilte Mesterliga-finale så sent som forrige sesong.

Blåtrøyene førte likevel oppgjøret - sensasjonelt nok - til det gjensto tre minutter, etter å ha ligget under 4-1 tidlig i første omgang.

- Særdeles skuffende
I kampens aller siste fase ble overmakten likevel for stor.

- Jeg er skuffet fordi vi spiller en bra kamp og er nær ved å ta dem. Ikke har vi dommerne med oss, heller, sier Glenn Solberg til TV 2 Sporten.

Men det sto ikke på mulighetene for en real tyskerskrell. På stillingen 29-28 fikk drammenserne tildelt straffekast av den belgiske dommerduoen Bernd Rosskamp og Freddy Rothkranz.

En av kampens giganter, Glenn Solberg, maktet imidlertid ikke å tvinge avslutningen under tverrliggeren.

Marginer imot
Skuddet slo ned i gulvet og ut. Dermed kunne hjemmelaget istedet kontre inn tomålsledelse - og puste lettet ut.

Alt annet enn seier ville nemlig vært som kjempeskrell å regne for det seiersvante stjernegalleriet. Triumfen mot de norske mesterne satt således imponerende langt inne.

I 58 minutter herjet landslagsspiller Jan Richard Hansen med landslagskollega Johnny Jensen i hjemmeforsvaret, og la inn en solid søknad om spill i langt større ligaer enn den norske neste sesong.

Drammens ener ga seg ikke før han hadde stod bokført med ni mål, flere av dem av det ytterst lekne slaget. Spesielt i kontringsfasen var gjestene fra Norge - anført av duoen Solberg/Hansen - særdeles effektive.

Kan fortsatt avansere
I noen hektiske sluttminutter holdt den vordende sensasjonen likevel ikke helt inn.

Tapet til tross: Ole Gustav Gjekstads gutter kan fortsatt avansere fra Mesterligaens gruppe G, men med én seier på fire kamper er de trolig avhengig av å slå bunnlaget Interferie Zaglebie Lubin i sin neste kamp.

Sjekk stillingen i Drammens gruppe her! (Ekstern lenke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere