RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: HEIKO JUNGE (SCANPIX)

Drammen til semifinale

Sist oppdatert:
Drammen er klar for semifinalen i europacupen, til tross for tremålstap i Montenegro.

LOVCEN CETILJE - DRAMMEN 29-26 (56-63 sammenlagt): Drammen hadde ti mål å gå på fra hjemmekampen mot Lovcen Cetinje etter seier 37-27.

- Hadde kontroll
Lørdagens tøffe returkamp i Montenegro endte med 26-29-tap, men med sammenlagtseier 63-56 kan drammenserne belage seg på semifinalespill i Challenge Cup.

Der venter mest sannsynlig et polsk og to russiske lag.

- Vi hadde brukbar kontroll på denne kampen. Det var en skikkelig trøkk i hallen, nærmest fanatisk stemning, men jeg synes vi taklet det bra, sier drammensveteran Frode Hagen til Nettavisen.

- Heldigvis var publikummet såpass respektfulle at det ikke ble noe bråk. Selv om det fløy noen lightere gjennom lufta på slutten, humrer Hagen, som scoret åtte mål mot laget fra Montenegro.

- Vil skrive historie
Nå gleder Hagen & co seg til de kommende semifinalekampene. Der vil den norske serielederen skrive historie.

- Ingen norske lag har gjort så veldig bra i denne cupen tidligere. Derfor hadde det vært artig å skrive litt norsk håndballhistorie ved å gå helt til topps.

- Noe jeg tror vi kan gjøre. Spiller vi opp mot vårt beste - og fortsetter den gode trenden vi har hatt i de siste kampene - har vi muligheten til å slå de fleste lag, tror Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere