Drammen vil ha denne mannen

Foto: Scanpix

- Det gir meg et hyggelig dilemma, sier Geir Oustorp (36).

01.04.09 14:58

Tirsdag gjorde Drammen HK unna årsmøtet i klubben. Underveis ble også veien lagt i forhold til ansettelse av ny hovedtrener.

I løpet av helgen ble de siste intervjuene avsluttet. Frode Scheie, Geir Oustorp og en foreløpig ukjent tredjemann, har blitt vurdert til jobben.

Etter det Nettavisen forstår har Oustorp nå endt opp som førstevalget.

Byåsen eller Drammen?
Byåsen-treneren innrømmer at han tirsdag kveld fikk muntlige forsikringer fra Drammen vedrørende hovedtrenerjobben.

- Jeg har fått signaler på at de ønsker å satse på meg videre. Det er hyggelig med en slik forespørsel, ettersom jeg har spilt der i mange år selv. Det er også et hyggelig dilemma når det dreier seg om to så store klubber som Drammen og Byåsen, sier Oustorp til Nettavisen.

Han har allerede mottatt en kontraktsforslag fra sin nåværende arbeidsgiver, som han må ta stilling til innen kort tid. I tillegg blir det et tema i familierådet.

- Og hva sier familien?

- De har ikke sagt så mye ennå. Nå er det Larvik (spiller seriefinale mot Byåsen lørdag) alt dreier seg om. Jeg har informert Byåsen om interessen og skal tenke nærmere igjennom dette i løpet av påskeferien, svarer mannen som bygger hus på Konnerud - rett utenfor Drammen - i disse dager.

- Avgjøres neste uke
Overfor Nettavisen er ikke klubbledelsen i Drammen like snakkesalig.

- Er ikke noe nytt om ny trener. Blir avgjort i neste uke, skriver daglig leder Svein-Erik Bjerkrheim om trenerspørsmålet i en tekstmelding.

Påtroppende styreleder Håkon Røine sier følgende:

- Vi hadde et uformelt styremøte både før og etter årsmøtet i går. Det kan godt tenkes at det er han (Oustorp) det blir. Samtidig har han sine økonomiske krav og vi har våre midler til disposisjon, lyder forhandlingsutspillet fra Røine.

Scheie: - Drammen er spennende
Frode Scheie er også aktuell til trenerjobben i Drammen. Han har ikke hørt noe fra DHK etter møtevirksomheten tirsdag kveld.

- Jeg regner med å høre mer fra Svein-Erik i løpet av uka. De har signalisert at de ikke vil gjøre ta noen forhastet beslutning, sier Scheie til Nettavisen.

- Så du er fremdeles aktuell?

- For min del handler det mer om jeg er villig til å gjøre et nytt karrierebytte. Jeg har en fantastisk jobb i golfforbundet, som jeg er veldig tilfreds med. Samtidig er Drammen den håndballklubben som definitivt er mest spennende for meg å jobbe i. Men kanskje er ikke timingen rett akkurat nå? svarer han.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.