RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drammens trener sa opp

Sist oppdatert:
Drammens trener Basti Rasmussen har sagt opp. Han drar hjem til Sverige etter sesongslutt.

Basti Rasmussen har trent Drammen HK de to siste sesongene. Han har bygget opp et nytt lag med mange unge gutter og har løftet DHK opp i tetkampen igjen.

Men ved sesongslutt flytter han hjem til Ystad igjen.

Han har hatt permisjon fra jobben sin som brannmann i hjembyen, men fikk ikke forlenget permisjonen utover to år. Dermed måtte han velge om han ville si opp jobben og fortsette som trener eller ikke.

- I samråd med sin familie har han kommet til den beslutningen at han ikke ønsker å gjøre dette etter mange år i samme etat. Dette vil for de fleste være forståelig, skriver DHK i en pressemelding onsdag.

DHK beklager at Rasmussen nå flytter hjem.

- I de to årene Basti har vært trener for klubben har han gjort en fantastisk innsats både på og utenfor banen. Hans engasjement og iver har vært smittende langt inn over i organisasjonen og styret kan ikke annet enn å beklage at vi nå ser oss nødt til å løse han fra engasjementet med Drammen Håndballklubb, skriver de.

Nå starter trenerjakten. Ifølge Østlandsposten skal klubben være interessert i å knytte til seg Ole Gustav Gjekstad.

- Drammen Håndballklubb har etter at Bastis beslutning ble kjent påbegynt prosessen med å finne alternativer til klubben og straks styret har konkrete opplysninger vil disse bli meddelt, skriver de.

Med tanke på at Glenn Solberg og Frode Hagen vender hjem til gamleklubben, kan det bli en attraktiv klubb å trene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere