RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dyhre Breivang til Larvik

(SCANPIX / Morten Holm)
Sist oppdatert:
Karoline Dyhre Breivang pakker snippesken og setter kursen for Larvik. Hun skrev under for toppklubben i pausen under lørdagens kvartfinale.

Som nybakt Larvikspiller syntes Karoline Dyhre Breivang det var ekstra morsomt å følge lørdagens kvartfinalekamp i Bergslihallen.

- Det var stor stemning i hallen. Kampen startet litt nølende, men det tok seg opp etterhvert, sier Dyhre Breivang til TV 2 Nettavisen.

Den 24-årige jusstudenten har spilt for NTG/Stabæk i syv sesonger, men gleder seg nå til å skifte klubb, selv om det innebærer noen praktiske hindringer.

- Jeg studerer jo juss i Oslo, og må belage meg på å flytte ned til Larvik. Heldigvis er juss et slikt fag som jeg kan lese på egen hånd, sier Dyhre Breivang, som er spent på å se hva slags rolle hun får i laget.

- Det er jo opp til treneren å avgjøre. Men det er klart at laget blir nok litt annerledes nå som Katja (Nyberg) forsvinner, sier hun.

Larvik har i tillegg hentet inn Vågs Angelika Svantesson, Ingrid Ødegaard og Ida Bjørndalen.

- Hva var grunnen til at valget falt på Larvik?

- Det var en totalvurdering fra min side. Og det er ikke akkurat noe minus at de spiller i Champions League, avslutter Dyhre Breivang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere