RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ege - best når det gjelder

Sist oppdatert:
NABEUL (TV 2 Nettavisen): Steinar Ege er kanskje den største matchvinneren i det norske laget. Målvakten tar frem sitt beste når det gjelder som mest. Se bilder fra gårsdagens kamp.

NORGE – SVERIGE 34-31: Steinar Ege stoppet på 21 redninger mot Sverige. Det ga ham en redningsprosent på 42. Ikke all verdens høyt, men når en ser bak tallene, ser en hva som bor i kristiansanderen.

Matchvinner
Etter en lang periode uten redninger, reddet han i tur og orden en kontring fra Martin Boquist, et kantskudd fra Sveriges beste Jonas Källman, og et sjumeterskast fra Stefan Lövgren.

- Han er en matchvinner. Det er sånn han er. De dagene han ikke redder mye, så redder han de viktige, sier Gunnar Pettersen til TV 2 Nettavisen.

Sverige var i ferd med å lage spenning da Ege stoppet Boquist på fremragende vis.

- Vi ledet vel med tre mål, og det kunne blitt to da Sverige kom alene gjennom. Vi kunne kanskje blitt litt nervøse. Men det ble vi ikke, så det var deilig, forklarer han selv til TV 2 Nettavisen.

Fikk beskjed
Da Lövgren gikk frem for å ta det siste sjumeterskastet, visste alle at det var svenskenes siste sjanse til å komme inn i kampen igjen.

- Jeg sier til ham på sjumeteren at den måtte han redde. At han skulle være aktiv som aldri før, og så er han det, smiler Pettersen.

Og for en gangs skyld er også Ege fornøyd med sin egen innsats. Han innser at han var en matchvinner mot Sverige, men han gjorde bare som han hadde fått beskjed om av Pettersen.

- Jeg var det i dag, og det var deilig. Kampen kunne vippet. Det har han jo gitt meg i oppgave å gjøre. Jeg synes jeg klarte den oppgaven ganske bra. Bare så synd at jeg ikke reddet noen flere skudd tidligere i kampen. Da hadde det kanskje ikke blitt sånn, smiler han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere