*Nettavisen* Sport.

Elverum vant sluttspillet

VANT: Elverum vant onsdag sluttspillet. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Nacor Medina scoret ti mål i den siste finalekampen.

21.05.14 21:58

Nacor Medina mistet helt besinnelsen i den første sluttspillfinalen mot Bækkelaget, men i den andre finalekampen onsdag slo han voldsomt tilbake og scoret hele 10 mål i 29-29-kampen som sikret sluttspillseieren.

Elverum vant 30-23 på bortebane i Oslo, og sammenlagtseieren var aldri truet. Medina ble kampens toppscorer med 10 scoringer.

Bækkelaget var i ettmålsledelse i Terningen Arena så sent som fire minutter før full tid, men det endte altså uavgjort til slutt.

Flat

Medina var lei seg og beklaget til slutt opptrinnet i den første finalekampen.

– Jeg legger meg helt flat for det jeg har gjort. Både i situasjonen på banen og på tribunen reagerer jeg på en måte som ikke skal skje på eller utenfor en håndballbane. Jeg beklager til den nevnte tilskuer, til Bækkelaget, mine lagkamerater og støtteapparat og ikke minst våre fantastiske supportere for oppførselen min, sa Elverum-spilleren i en pressemelding.

Blid

Onsdag var han bare blid etter at sluttspillseieren og gullmedaljen var i boks.

– Jeg har kjent på mye støtte fra folket i Elverum den siste uken. Jeg visste at jeg hadde litt å bevise og leve opp til og at jeg er her for å spille håndball. Jeg bestemte meg på forhånd for å score, og det gjorde jeg, sa Medina til TV 2.

Elverum- og landslagstrener Christian Berge var i likhet med Medina kledd i gulldrakt under intervjuet med TV 2.

– Det var viktig å vinne. Vi ville absolutt ha denne plassen i EHF-cupen, sa landslagstrener Berge, som også fortsatt er trener for Elverum.

– Potensialet i gutten er stort. Han har et sjelden håndballtalent, og i dette lunet er han god, sa Berge om toppscorer Medina.

I fjor ble Elverum seriemester for første gang. I år ble det seriesølv bak Haslum etter tap i gullduellen i siste serierunde. Elverum lyktes heller ikke i cupen, men i sluttspillet ble det full klaff. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.