*Nettavisen* Sport.

Enkelt for Larvik og Byåsen

Foto: Cornelius Poppe / Scanpix

Byåsentrener Geir Oustorp tror ikke diskusjonene rundt hans trenerkarriere har påvirket spillerne

04.02.08 07:00

BYÅSEN - STORHAMAR 31-21

Overraskelseslaget Storhamar var sjanseløse mot serietoer Byåsen i Nidarøhallen søndag. Etter at Marit Malm Frafjord dunket inn den første scoringen fra strek, var det enveiskjøring mot hedmarkingenes mål.

- I dag er vi solide baklengs. Vi hadde bestemt oss for det på forhånd, og slik ble det, forklarer trener Geir Oustorp til Nettavisen. Med 31 fulltreffere forover, og bare 21 baklengs, ble det en enkel sak for trønderjentene å ta seieren.

Ikke engstelig
Tonje Nøstvold ble kampens toppscorer med åtte mål, og sammen med Marit Malm Frafjord med syv fulltreffere, scoret duoen nesten halvparten av Byåsens mål.

- Jeg var aldri engstelig for at vi ikke skulle produsere nok fremover, sier Oustorp.

Fortsetter som før
Han vedgår at det har vært mye oppmerksomhet rundt hans eventuelle overgang til erkerival Larvik. Tidligere i uken, ble det klart at Oustorp på nytt signerer for Byåsen, frem til 2009, samtidig som han går ut av den opprinnelige kontrakten, som bandt ham til 2010.

- Jeg håper ikke all oppmerksomheten rundt denne overgangen har påvirket spillerne. Nå er alt på plass, så vi fortsetter som før, understreker treneren.

Fokuserer på andreplassen
Han har likevel ikke noe tro på at det er mulig å ta igjen Larvik.

- Nei, det har jeg sagt før, og det gjentar jeg. Larvik taper aldri så mange (fem) poeng. Vi startet jo også med fire minus, så jeg mener vi for holde på som vi gjør nå, og rett og slett fokusere på andreplassen, fastholder han.

Les flere nyheter på Nettavisens sportsseksjon!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag