RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erevik storspilte

Sist oppdatert:
Foran 5500 tilskuere storspilte Ole Erevik i siste seriekamp for spanske Ademar Leon. Kampen endte med tap, men Ademar Leon sikret tredjeplassen lørdag kveld.

- Ole var skikkelig god. Det er ikke mange her nede som ikke skjønner at han ikke får ny kontrakt, sier lagkamerat Stian Vatne til TV2 Nettavisen.

Portland San Antonio ledet den spanske ligaen foran lørdagens serierunde, men måtte beseire formlaget Ademar Leon i den avgjørende kampen for å vinne serien. 27-24 ble sluttresultatet i bortelagets favør. Dermed er Portland San Antonio spanske seriemestere. Erevik stod i mål 40-45 minutter av kampen.

- Jeg synes det var veldig spesielt med siste kamp og vi har verdens beste hjemmepublikum, sier Erevik til TV2 Nettavisen.

Kontrakten med Ademar Leon går ut etter denne sesongen.

- Jeg er i samtaler med tre spanske klubber, men har ingen konkrete tilbud foreløpig, sier Erevik.

I og med at FC Barcelona tapte 23-30 borte mot BM Valladolid tok Ademar Leon bronsemedaljen i Liga Asobal sesongenm 2004/05. Resultatet gjør dem også klare for neste sesongs Champions League. Sølvmedaljen gikk til Ciudad Real som nok hadde håpet og trodd på Ademar Leon seier.

Toppscorer for Portland San Antonio ble den spanske landslagskjempen Mateo Garralda med åtte mål. Kristian Kjelling, som startet kampen på benken, scoret seks mål for sitt lag, og var blant de beste på hjemmelaget.

Ademar Leon avslutter i midten av neste uke den spanske sesongen med cupkamper. Hvor mange det blir avgjøres av hvordan det går med klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere