RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fanatisk United-fan avgjorde NM-finalen

Foto: Lars Nordberg/SCANPIX
Sist oppdatert:
Det spørs om ikke Lars Nordberg dropper onsdagens Manchester United-kamp.

DRAMMEN - ELVERUM 24-25: Det gjensto 26 sekunder av NM-finalen da Lars Nordberg banket inn 25-24-målet som sikret Elverum klubbens første norgesmesterskap i håndball.

Jubelen var naturligvis ellevill i Oslo Spektrum, hvor Linn Jørum Sulland et par timer tidligere hjalp Larvik til NM-gull i kvinneklassen.

Nettavisen har tidligere omtalt Lars Nordberg på grunn av hans engasjement for Manchester United. 27-åringen har tatovert inn den engelske storklubbens logo på ryggen. Han var også en dyktig fotballspiller selv, og fikk med seg én A-kamp for HamKam som keeper.

Da valget måtte tas, var det likevel håndballen som ble satset på.

Onsdag er nok Nordberg svært glad for det. Elverum tok ledelsen 1-0, også det gjennom Lars Nordberg, men lå ellers bak mer meritterte Drammen i målprotokollen helt til det gjensto 26 sekunder av kampen. Da avgjorde Lars Nordberg med sitt sjuende mål for kvelden.

- Det er utrolig herlig! Dette har vi ønsket lenge! Det er deilig at vi tar det hjem, vi ligger jo under hele kampen, sier Nordbergs lagkamerat Steffen Stegavik til TV 2 Sporten mens matchvinneren mottar beviset på at han er norgesmester.

Noen minutter senere startet Manchester Uniteds kamp mot Wigan i Premier League. Det spørs om ikke Lars Nordberg prioriterer seiersfest foran akkurat den.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere