RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fintet ut russerne

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Sandefjords Geir Jomaas gjorde det han kunne for å vinne på hjemmebane. Det holdt akkurat.

SANDEFJORD - LUKOIL-DYNAMO ASTRAKHAN 24-23: Sandefjord fikk motstand hjemme mot russerne i EHF-Cupen lørdag. Nordmennene ledet mesteparten av kampen og gjorde en god jobb i angrep, noe som førte til at stillingen til pause var 14-9. I andreomgang kom russerne sterkere tilbake, men nordmennene klarte å holde på ledelsen og vant med ett mål. Dermed har de liten margin når de møter russerne hjemme i returkampen.

Sandefjords trener Bård Kristian Tonning er fornøyd med kampen.

- Vi spiller noe av det bedre vi har gjort i år. Vi gjør et godt forsvarsarbeid, er gode fremover i angrep, og det gjør at vi leder til pause. I andreomgang detter kvaliteten på andrepsspillet noe, og de nærmer seg oss. Men jeg er veldig fornøyd med kampen, sier Tonning til TV 2 Nettavisen

Han er spesielt imponert over Geir Jomaas.

- Han gjøre en god førsteomgang, og er vel oppe i en ti mål totalt. Forsvarsspillet til russerne tilsier at han må gjøre som han gjør, og det er bra gjort.

Han innrømmer at det blir tøft i returkampen.

- Det blir en tøff match, og utfordringen blir å spille to omganger som den første i dag. Russerne spiller litt uortodokst i forsvar, og det må vi forberede oss mot, avslutter Tonning.

Haslum spilte mot Hammarby i cupvinnercupen lørdag, og tapte 31-33 etter å ha gått til pause på stillingen 16-16.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere