RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt tre ubeseirede lag i Postenligaen

Foto: Attila Kisbenedek / AFP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Larvik lekte seg mot Vipers.

LARVIK - VIPERS 35-15:

Larvik har, ikke overraskende, fått en strålende start på sesongen og har vunnet samtlige av sine tre kamper før de onsdag kveld fikk besøk av Vipers Kristiansand.

Vipers sto notert med kun én seier så langt i sesongen, og det var derfor ingen overraskelse at Larvik ble noen nummer for store i Arena Larvik.

Linn Jørum Sulland åpnet scoringsballet for Larvik-jentene etter 1 minuntt og 36 sekunder. Gjestene fra Kristiansand svarte kun minuttet senere da Anette Jensen satte inn 1-1, men derfra og ut skulle det meste dreie seg om hjemmelaget.

Larvik med full kontroll
Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Thea Mørk og Lise Løke sørget raskt for at Larvik var oppe i en 5-1-ledelse. Norges beste håndballag fortsatte å kjøre på framover utover omgangen og de kunne gå i garderoben med en timålsledelse på stillingen 18-8 ved pause.

Sammen med Nora Mørk, Isabel Blanco, Anja og Gro Hammerseng Edin fortsatte de samme jentene å score i Arena Larvik også i andre omgang.

Vipers hadde lite å stille opp med og da kampen til slutt var ferdig var stillingen 35-15.

Dermed topper Larvik fortsatt Postenligaen på målforskjell.

Byåsen og Storhamar vant
For også Byåsen har spilt godt i sine kamper. Onsdag kveld var de i Bærum for å møte Stabæk.

I en svært målrik kamp i Nadderudhallen var det Byåsen som kunne juble til slutt etter å ha vunnet 38-27.

Langt jevnere skulle det blir mellom Storhamar og Tertnes. Kampen bølget fram og tilbake, men det var til slutt Storhamar som stakk av med seieren da de vant 22-20.

Dermed er det kun Larvik, Byåsen og Storhamar som har vunnet samtlige kamper i Postenligaen så langt denne sesongen. Tertnes gikk onsdag kveld på sesongens første tap.

Tidligere onsdag kveld spilte tapte Levanger 13-17 mot Glassverket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere