RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frafjord ferdig i Viborg til sommeren

Marit Malm Frafjord (28) forlater den danske håndballklubben Viborg, som nylig ble seriemestere, til sommeren. Det bekrefter klubben på sine nettsider.
Marit Malm Frafjord (28) forlater den danske håndballklubben Viborg, som nylig ble seriemestere, til sommeren. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
- Dette har vært en tøff avgjørelse for oss.

Marit Malm Frafjord (28) forlater den danske håndballklubben Viborg, som nylig ble seriemestere, til sommeren. Det bekrefter klubben på sine nettsider.

Den norske landslagsspilleren skadet seg i februar og har ikke vært på banen for Viborg siden. At klubben er i store vanskeligheter økonomisk, kombinert med skadesituasjonen til Frafjord, er årsaken til at klubb og spiller skiller lag.

– Dette har vært en tøff avgjørelse for oss. Marit er en internasjonal toppspiller. Hun etterlater seg selvfølgelig et stort hull, sa elitesjef Jakob Vestergaard til klubbens nettsider.

– Jeg kjenner til den økonomiske situasjonen i klubben, så dette kommer ikke som noen overraskelse. Jeg har vært veldig fornøyd med å være her og kommer til å bli trist av å forlate klubben, sa Frafjord.

I februar bekreftet sportssjef i Larvik Ole Gustav Gjekstad at de hadde vært i kontakt med Frafjord. Spilleren selv har også bekreftet at hun har vært i kontraktssamtaler med flere klubber. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere